FÖRETAGSFEST

Vår målsättning är att alla ska få sin beskärda del och möjlighet att dansa till musik de gillar, oavsett om man jobbar på ett finanskontor, i butik eller på verkstadsgolvet.

Hyr DJ till företagsfesten

HyrDJ.se s är experterna ni behöver för er firmafest, kick-off eller annat företagsevent.  Vi har i huvudsak DJ för event i Stockholm, Örebro och Gotland men vi tar självklart uppdrag över hela landet.  HyrDJ.se är ett DJ-företag med målsättningen att alla ska få en trevlig kväll med musik de tycker om, oavsett storlek på evenemanget eller åldersspannet på festdeltagarna. Vi hjälper er med allt ljud och all ljusteknik till tal och dans. Hos oss hittar du discjockeyn som klarar jobbet när resultatet är viktigt.  Vi lovar optimal trivsel med bra musik och snygg belysning anpassat efter era behov.

Vi har lång erfarenhet av branschen och ställer höga krav på oss som företag och våra DJ:s. När ni kontaktar oss blir ni alltid personligt och vänligt bemötta, och vi ger alltid allt för att ni ska få den perfekta DJ:n, musiken och upplevelsen.

Kontakta oss och berätta vad ni önskar av oss till er företagsfest så återkommer vi inom kort. Behöver ni hjälp med förslag ordnar vi självklart detta. Du når oss antingen på 0700-245 000 (ej sms, endast tfn) eller 0735-35 2222. Du kan även maila oss direkt på info@hyrdj.se. 

Be om offert eller boka här.

 

Vilken teknik använder vi?

Vi använder alltid ljud och ljus av erkänt god kvalitet samt anpassad efter evenemangets art. Här intill en enkel ljud och ljuslösning för ca 70-90 pers. Lämpligt t.ex för evenemang på kontoret eller i mindre festlokal. Skall ni ha ett större evenemang bygger vi på med kraftigare ljudanläggning samt mer ljud, trossar odyl. 

Några företag och myndigheheter som anlitat oss: