hyrdj_mobilhuvud

BRÖLLOPSFEST

Bröllopsfesten upplever man bara en gång i livet. Det är festen man vill att alla skall komma ihåg länge!

 

Hyr DJ till ert bröllop

HyrDJ.se är företaget att lita på då ni står inför att hyra DJ till bröllop i Stockholm, eller ett bröllop på Gotland. Vi står till tjänst när du och din blivande maka/make planerar underhållningen för er fantastiska bröllopsfest.  Våra DJs hjälper er sätta fart på bröllopsfesten med hjälp av era egna favoriter och de senaste hitsen i en lagom avvägd blandning.

Vet ni redan vilka behov och önskemål ni har?  Eller vill ni ha hjälp från idé hela vägen till den magiska avslutningen som är själva festen? HyrDJ.se skapar ett paket utifrån vad ni önskar av musikunderhållningen.  Att hyra DJ till bröllop gör att ni slipper stressa över musiken, och istället kan njuta av varandra och dela glädjen tillsammans med era gäster på en av de viktigaste dagarna i ert liv. Vi lovar att göra allt för att ert bröllop ska bli ett minne för livet, även när det kommer till musiken.

loading...


Tveka ej om att höra av er till oss vid frågor eller funderingar! Ni når oss antingen på  0735-35 2222. Ni kan även maila oss direkt på info@hyrdj.se. 

Vill Ni ha ett förslag, ring oss gärna eller fyll i detta formulär.

Ljussättning till bröllopsfesten

Ljussättning vid t.ex bröllop eller annan fest. Ett antal LED uplights som i detta fall rosa och turkost samt en LED starball. Man kan också välja andra färger eller ställa in varje LED-uplight på färgväxlare så dom växlar mjukt mellan olika färger. Lite senare när dansen börjat kan man ändra på inställningen till varje LED enhet så att dom byter färg i takt med musiken. Det går att göra mycket med LED uplights.