hyrdj_mobilhuvud

Några videos från olika spelningar med HyrDj.se

HyrDj standardrigg för ca 20-90 pers. Vi använder alltid ljud och ljus av erkänt god kvalitet samt anpassad efter evenemangets art. Här en enkel ljud och ljuslösning för ca 20-90 pers. Lämpligt t.ex för bröllop, evenemang på kontor eller i mindre festlokal. Skall ni ha ett större evenemang bygger vi på med kraftigare ljudanläggning samt mer ljud, trossar odyl.

DJ Jocke Ljungberg spelar på en galet rolig fest på västkusten. Vi byggde upp en liten tight nattklubb i ett trångt båthus ute på en ö. 60-70 pers trängdes på dansgolvet hela natten tills solen gick upp.

HyrDj.se - DJ Jocke Ljungberg Great Gatsby / Charlston / 20tals tema SVEA Exchange.

BDO dagarna Visby Strand med DJ Jocke Ljungberg från HyrDj.se

Vi spelade på en fantastisk kul bröllopsfest för några dagar sedan på Säby Säteri. Olov och Rana gifte sig. Ett svensk/persiskt bröllop där vi mixade västerländska hits med persiska floorfilers. Svettigt, trångt och en väldigt kul spelning!

En riktigt kul spelning med DJ Jocke Ljungberg på Cecilia & Andrés bröllopsfest som hölls på båten M/S Borgila, Söder Mälarstrand en sensommarkväll 2013.
 

En riktigt kul spelning med DJ Jocke Ljungberg på Cecilia & Andrés bröllopsfest som hölls på båten M/S Borgila, Söder Mälarstrand en sensommarkväll 2013.

Fantastiskt kul bröllopsfest i januari på Säby Säteri med Dj Jocke Ljungberg från HyrDj.se

En galet kul fest där Cilla & Jesper fyllde år. Tema "flamingo/pink" vilket syns med all tydlighet.

Ljussättning till t.ex bröllopet.

Ljussättning vid t.ex bröllop eller annan fest. Ett antal LED uplights som i detta fall rosa och turkost samt en LED starball. Man kan också välja andra färger eller ställa in varje LED-uplight på färgväxlare så dom växlar mjukt mellan olika färger. Lite senare när dansen börjat kan man ändra på inställningen till varje LED enhet så att dom byter färg i takt med musiken. Det går att göra mycket med LED uplights.