hyrdj_mobilhuvud

VILKET ÄR ERT EVENT?

Bröllop, födelsedag, företagsevent så som personalfesten, invigningar, konferenser, mässor eller ett kundevent med cool soft loungemusik?   Vad kan vi hjälp er med? 

Företag, födelsedagsfest eller ert bröllop?

Vi har lång erfarenhet av alla typer av evenemang. Är det ert bröllop? Då är Ni i trygga händer. Vi hjälper er med all ljud och ljusteknik till tal och dans. Vi kan ordna snygg miljöbelysning (sk uplights) i er festlokal som enkelt förvandlas från just en tråkig lokal till något hel annat. Fyller du år? Då ordnar vi till ett kul party med en riktigt bra DJ och snyggt ljus och bra ljud. Ska ni ha kick-off, konferens eller ordna en fest med jobbet? Kanske ett kundevent där Ni vill få optimal trivsel med bra musik och te.x en snygg miljöbelysning? HyrDj.se ordnar det med.

På HyrDj.se ger vi dig erfaren vägledning och snabb hjälp när du behöver boka en proffsig discjockey eller ljus/ljud till ditt evenemang oavsett storlek. Vi gör det enkelt att hitta rätt DJ.

Vi har lång erfarenhet i branschen och vi ställer höga krav på oss som företag och våra djs. När du ringer oss vet du att du alltid blir personligt och vänligt bemött. Vi lovar att ge allt för att du ska få den perfekta dj:n, musiken och upplevelsen! Grundaren av HyrDj.se, Jocke Ljungberg, är en av Sveriges mest etablerade djs och även röst i reklamradion sedan 1993.

Bröllop

Företag

Födelsedag

HyrDJ.se är företaget att lita på då ni står inför att hyra bröllops-DJ i Stockholm. Vi står till tjänst när du och din blivande maka/make planerar underhållningen för er fantastiska bröllopsfest.  

HyrDJ.se s är experterna ni behöver för er firmafest, kick-off eller annat företagsevent.  HyrDJ.se är ett DJ-företag med målsättningen att alla ska få kul kväll, oavsett publiksammansättning.. 

HyrDJ.se hjälper dig att sätta fart på din födelsedagsfest med de senaste hitsen blandat med gårdagens favoriter. HyrDJ.se ger dig vägledning och den hjälp du behöver för att din födelsedag ska bli lyckad. 

Lounge

Invigning

Gala Awards

HyrDJ.se s är experterna ni behöver för er företagsevent när ni vill ha en cool loungemix som skall puttra i bakgrunden. Med snygg ljussättning av LED uplights förvandlas alla tråkig lokaler till en cool läcker "lounge" miljö.  

HyrDJ.se s är experterna ni behöver för er företagsevent när ni vill ha en snygg musikmix vid invigningar. Kanske skall några tal hållas? Vi ordnar mic, bra ljud och snygg  ljussättning med LED uplights.

HyrDJ.se s är experterna ni behöver för er företagsevent när skall ha en galatillställning med prisutdelning och talare som skall upp på scenen. Med snygg ljussättning av lokalen och bra ljud så lyfter ert event rejält.

Sommarfesten

Julfesten

Nyårsfesten

HyrDJ.se hjälper er med sommarens stora fest. Snyggt ljud och ljus ihop med de senaste hitsen blandat med gårdagens favoriter och dom stora sommarklassikerna. HyrDJ.se ser till att sommarfesten blir succé.

HyrDJ.se hjälper er med årets julfest. Snyggt ljud och anpassat LED ljus gör vilken lokal som helst snygg. Med alla  julklassiker till fördrink och till dansgolvet de senaste hitsen blandat med gårdagens favvisar.

HyrDJ.se hjälper er med årets sista fest! Snyggt ljud och ljus ihop med de senaste hitsen blandat med gårdagens favoriter ser vi till att festa in det nya året!. HyrDJ.se ser till att nyårsfesten blir succé.