hyrdj_mobilhuvud

FÖDELSEDAGEN
En galet kul 25, 30, 40, 50 årsfest eller en härlig 60 årsfest?
Du kan du vara säker på att det blir fart med HyrDj!
Bra ljud och snygga LED-ljuseffekter.

Dom senaste hitsen blandat med dina favoriter och dom största klassikerna för dansgolvet, allt snyggt och tight mixat så klart!

Anlita DJ till din fest

HyrDJ.se hjälper dig att sätta fart på din födelsedagsfest med de senaste hitsen blandat med dina egna favoriter att dansa till. Vi ordnar inte bara fram den bästa musiken till festen, våra DJ:s ”vänder även plattorna” åt dig, så du kan ägna kvällen åt att njuta av festen tillsammans med dina vänner.  Lägg till snygga LED ljuseffekter som förvandlar den tristaste sal till den allra bästa av festlokaler.  HyrDJ.se ger dig vägledning och den hjälp du behöver för att din födelsedag ska bli lyckad och minnesvärd.

Vi har lång erfarenhet av branschen och ställer höga krav på oss som företag och på våra DJ:s. När du kontaktar oss blir du alltid personligt och vänligt bemött och vi arbetar alltid mot att du ska få den DJ och musik som passar dig och din fest bäst.

HyrDj finns i Stockholm, Strängnäs och på Gotland.

loading...

Kontakta oss gärna med dina önskemål. Behöver du hjälp med förslag står vi självklart till tjänst med detta. Du når oss på 0735-35 2222. Du kan även maila oss direkt på info@hyrdj.se. 

Önskar du ett förslag på ett upplägg från oss? Ring oss gärna eller fyll i detta formulär.