hyrdj_mobilhuvud

HyrDj.se och grundaren Jocke Ljungberg

HyrDj.se drivs av discjockeyn och radioprogramledaren Jocke Ljungberg sedan slutet på 90-talet.

Vi förmedlar topp-dj:s till företagsevent och privatfester så som bröllop eller årsfiranden. Våra dj:s har minst 10 års erfarenhet och gör alltid sitt yttersta för att ge dig och gästerna en lyckad tillställning i huvudsak Stockholms län och Mälardalen men även övriga landet efter behov.

Här är några DJs i teamet. Men det är inte lätt att samla alla vid ett tillfälle. Fler av dom mycket duktiga Djs  som också är ingår i gänget var ute och spelade vid fototillfället.
Här är några DJs i teamet. Men det är inte lätt att samla alla vid ett tillfälle. Fler av dom mycket duktiga Djs som också är ingår i gänget var ute och spelade vid fototillfället.

Vårt främsta mål är alltid att ni skall veta att HyrDj står för trygghet och kvalitet. Vi har lyckan att få jobba med erfarna, yrkesstolta, engagerade och duktiga killar och tjejer som varje gång de spelar har som mål att göra sitt absolut bästa för dig som kund. Läs gärna om vad  många nöjda kunder skriver här. Dom flesta Djs som spelar åt HyrDj gör detta passionerat och regelbundet minst flera gånger i månaden.

Färdiga ljud- och ljuspaket

Vi erbjuder färdiga ljudpaket för 50-1000 personer samt senaste LED tekniken med ljuseffekter för maximal stämning - spegelbollar, lasers, led-uplights, miljöbelysning.

Hyra Boka Dj Jocke Ljungberg till bröllop företag och födelsedag Foto: Lena Ahlstedt Kahlbom