hyrdj_mobilhuvud

NÖJDA KUNDER

Det viktigaste för oss på HyrDj är givetvis att leverera där och då på er fest. När vi sedan får ett mail med några rader om er upplevelse med vår Dj gör det oss riktigt glada.

Men det är också värdefullt för dig som aldrig boka DJ tidigare. Genom att läsa lite om vad andra tycker om oss som haft en liknande typ av fest eller ett event som ni planerar just nu. På så sätt kan du vara säker på att inte köpa en gris i säck. Här är en del av alla mail och brev.

HyrDj.se har många nöjda kunder:

Jocke hjälpte oss på vårt bröllop och vi är så himla nöjda! Både vi och gästerna hade en fantastisk kväll och det bästa med Jocke är att han har förmågan att känna efter, på riktigt, och anpassar musiken löpande under kvällen. Han får verkligen igång ALLA på dansgolvet, finns ingen bättre! Tips är att lita på honom 100% så löser sig allt. Han har stenkoll, kom inte med en lång spellista själv med önskemål utan endast ett fåtal så blir kvällen magisk : )
// Mvh Erika och Johan Aspenberg

Erika & Johan Aspenberg                                      Foto: Matilda Söderström

 

Jocke är en sann klippa! Han är min absoluta favorit när de kommer till att boka DJ för mina bröllopskunder. Lyhörd, noggrann och läser av publiken på ett utomordentligt sätt. Grym DJ på alla sätt och vis! 
// Mariella Rietschel
EventPlanner Stockholm AB - WeddingPlanner

 

Bästa Jocke !
Tack för att du gjorde vår bröllopsfest så fantastik
Vilket drag . Många lovord och massor med beröm!
Vad jag vet så va dansgolvet aldrig tomt . T o m min chef som ALDRIG som aldrig dansar körde järnet
Tack än en gång för att du va med och gjorde vår dag! Kommer varmt rekommendera dig för alla!
Massor med kramar
// Annika & Niclas bröllopsfest i Bäl / Gotland

 

COOP festar loss på Garnisonen/K-märkt. DJ Jocke Ljungberg spelar.
COOP festar loss på Garnisonen/K-märkt. DJ Jocke Ljungberg spelar.

Hej Jocke! Jag vill bara skicka ett stort tack till dig för i tisdags! Vilket drag det blev och folk var verkligen festsugna (trots att det var tisdag)! / Jag har fått så många kommentarer om att du var så himla bra och spelade helt klockren musik under kvällen. / Vi var som sagt supernöjda!
 //Emma Kjellgren Coop Sverige


 

Tack Jocke för en superkväll i lördags! 
Min oro för att folk skulle sitta kvar vid borden och prata hela kvällen var ju helt obefogad 
Vilken fart det blev på dansgolvet! Alla, inklusive jag själv, tyckte du spelade jättebra musik.
Och det blev väldigt effektfullt med ljuset på stenväggarna i lokalen. Ett stort tack till dig!
Jag kommer att rekommendera din firma till vänner som söker DJ.

Ha det gott! Med vänlig hälsning Cristina Rubulis // DJ Jocke Ljungberg födelsedagsfest på Winterviken.

Hej Jocke!

Tack sååå mycket för i lördags. Vi hade så himla roligt. Gästerna var också nöjda och många hade inte dansat på lääänge!!!! / Alla gillade musiken och tyckte att det var så fint ordnat med ljuset. /
Ha det fint och vi kommer garanterat att kontakta dig när 100-årskalas blir aktuellt.
Hälsningar Carolina & Joachim // Dj Jocke Ljungberg spelade på 40 årsfest Värmdö bygdegård

 

Hej!
I går hade vi en magiskt bra invigning av SAS nya direktlinje till Miami!  Stämningen var på topp med en fantastisk buffé, beach-känsla med palmer, flamingos och selfievägg som nyttjades frekvent. Bra musik och  vem kan stå still när DJ Jocke drog upp volymen på ”Vi gräver guld i USA” och senare även ”Welcome to Miami”. Resenärerna och vår flygplatsledning / rockade loss tillsammans med SAS Crew i Gate loungen.
 
Tack för att JUST DU du har varit med och bidragit i stor och smått för en superlyckad invigning! Allt klaffade på minuten och SAS egna ord ”Bästa invigningen ever” är ett gott betyg till alla oss!

Roger Malmgren, Swedavia.
// DJ Jocke Ljungberg på Arlandainvigning.

Hej Jocke!

Jag och Björn vill tacka dig så enormt mycket för att du gjorde vår bröllops dag oförglömlig! Du var helt fantastik och spelade så sjukt bra musik :) Sorry för att jag tjatade om Kaliffa hela tiden *hahaha* :P 
Varma hälsningar  Elinor och Björn 

// Dj Jocke Ljungberg, Bröllop på Högberga, Lidingö

Elinor & Björn med familj på Högberga Lidingö
Elinor & Björn med familj på Högberga Lidingö

Hej Jocke,
Tack för ett trevligt evenemang! Vi har fått positiv feedback på musiken, bra blandning av låtar/genre. Hade en del kollegor som inte riktigt ville gå hem kl 01. Hoppas det inte kändes allt för påfrestande med kollegor som ville fortsätta festen. Stort tack igen! Mvh Patrik  

// Dj Jocke Ljungberg på företagsfest för Scania med internationella gäster i Tom Tits lokaler, Södertälje.


 

Ville bara säga stort tack för din spelning på vårt bröllop i lördags. Du gjorde ett jättebra jobb och kände rummet och stämningen mycket väl - det gav det lilla extra till att göra stämningen unik.
TACK Fredrik :)
Vänliga hälsningar Joachim och Amelie

// Bröllopsfest med DJ Fredrik.A, Strömsholms slott

 

Hej Jocke,
 Ett otroligt stort tack till dig och ett extra tack till DJ Jack för en helt fantastisk kväll. Låtvalet och timingen i musiken var bland den bästa jag hört, och alla som jag talat med sade att dom dansade mycket mer än dom brukar. Tack för att ni gjorde vårt event något som vi kommer att minnas länge.
 
Robert Stël von Holstein
Hewlett Packard Enterprise

 

Hej Jocke
Jag ville skicka ett mail till dig och tack för i lördags. Du är verkligen helt fantastisk! Så mycket dans över flera generationer - wow! Vilken fest det blev tack vare dig!
Varmaste hälsningar Elisabeth 

Från samma fest:
” The music afterwards was one of the best DJs I have ever experienced. Dancing was fabulous. You saw that not only Katja and me but also Jacob and Elisa enjoyed the music very much. Extremely well selected!” Trevlig helg! /Elisabeth // DJ Jocke Ljungberg spelade på stor släktfest med gäster inresta från andra länder.

 

Ville bara säga tack för hur grym festen blev i lördags! Mycket bättre dansgolv och fest än vi  ens hade kunnat hoppas! Nu ligger vi och göttar oss på playan på Menorca! Ha en fortsatt go' sommar!  Joakim och Paulina
// DJ Jocke Ljungberg på bröllops, Asknäs gård, Ekerö

 

Hej Jocke,
Vill bara tacka för en grymt bra bröllopsfest på Säby!
Vi är så nöjda med kvällen och ett fantastiskt dansgolv. Visst har vi vänner som gillar att dansa men det var en riktigt bra avvägning i blandning av musik som gjorde att det höll hela kvällen! Vi är mycket nöjda och kommer rekommendera dig när tillfälle ges. Tack för att du var med och gjorde vår kväll till en minnesvärd fest.  Allt gott! Daniéla och Jonas
//DJ Jocke Ljungberg på bröllpsfest, Säby Säteri. 

 

Hej Jocke!
Blev riktigt bra drag med DJ Carro lördags. Hon körde helt rätt musik för vår 40-årsfest. Tack också för att det gick att ordna just på mitt datum med lite kort varsel.  Vi återkommer nästa gång det är dags! 
Hälsningar Martin // DJ Carro på 40 årsfest

 

Hej! 
Vill tacka en gång till för en fantastisk spelning! Du gjorde min 50-års fest så lyckad! Alla älskade musiken.Stort tack!  Vänligen, Karin Tengsved
// DJ Jocke Ljungberg spelade på 50 årsfest.

 

Hej Jocke,
Och tack för en härlig fest! Det blev bra draaag ;-) Jag och Patrik är mycket nöjda med din prestation. Det var många som var fram och sa att du och bandet synkade varandra bra. Tackar! Peter  // Dj Jocke Ljungberg på fest med AfterSki-tema.

Spelade på en superkul fest med AfterSki-tema. Många "cheesy-hits" blev det och några dansade barfota på samma golv som denna kille..!

 

Hej Jocke!
Vill skicka ett stort tack för ditt proffsiga spelande i lördags på vår bröllopsfest!! Vilket party, vilket drag!!! Hela eftermiddag, kvällen och natten var magisk och på dansgolvet var det verkligen klackarna i taket på alla från 18 - 75 år. Suveränt! Stort tack hälsar från ett trött men lyckligt brudpar Annika & Bjarne // Dj Jocke Ljungberg på bröllopsfest

 

Hej Jocke,
Tusen tack för spelningen på vårt bröllop. Det var den bästa avslutningen på en helt fantastisk dag. Alla var på toppenhumör tack vare de låtarna du valde att spela och man märker att du verkligen känner av gästerna. Du fick folk som annars inte brukar dansa att sluta upp på dansgolvet och dessutom i ett conga tåg! Vi fick mycket feedback från våra gäster om att vi hade en grym DJ som kunde sätta igång festen från första början och höll tempot uppe till och med den sista sången. Vi kommer varmt att rekommendera dig till alla vi känner! Du gav oss ett minne för livet! Med vänlig hälsning, Sofia och Johan Linderson // DJ Jocke Ljungberg på bröllop (brudpar ca 30 år)

 

Jocke, Tusen tusen tack för en fantastisk kväll! Vi hade så fruktansvärt roligt allihopa! Tack!!! Jhonna & Nutte
// Dj Jocke Ljungberg på bröllopsfest, Ekeby loge,
Tungelsta (brudpar 28-36 år)

Hej Jocke!
Ville bara ännu en gång tacka dig för din insats! Utan dig hade vi inte fått någon bröllopsfest! Du drog igång dansgolvet trots bastuvärme och du ställde upp trots kort varsel (1 vecka innan bröllopet). Jag hade panik men du lugnade ner mig och vi kände att vi var i trygga händer. Det enda vi kan säga är tack ännu en gång. Mvh Minh och Linus // Dj Jocke Ljungberg på bröllopsfest, brudpar 27-30 år

..vi hade en helt magisk dag o kväll tillsammans!! Festen var grym!!! Såå bra musik! Med vänlig hälsning, Lisa & David // Dj Oscar Z på bröllopsfest, brudpar 30 årsåldern.

Hej Jocke,
Du var en starkt bidragande orsak till att hela kvällen blev så enormt lyckad. Jag har fått så oerhört mycket positiv återkoppling från alla nivåer så jag känner mig helt överväldigad. Det pratas om att vårt arrangemang var bra mycket bättre än de kick-offer som görs i Europa. Och ett gott betyg var ju att dansgolvet var fullt med folk som aldrig ville sluta dansa :-) Många är fortfarande väldigt trötta :-) Så stort stort tack för din oerhört proffsiga insats! Jag hoppas vi får anledning att höras igen.Bästa hälsningar / best regards Michaela / Olympus

Hej Jocke och ett jättetack för senast!
Nu har vi haft måndagssamling över en kopp kaffe och pratat av oss om festen i fredags. Vi är alla HELT eniga om att du och musiken passade oss perfekt! Jättebra och lyckat! Av erfarenhet vet jag att många är svårflörtade upp på dansgolvet, men du lyckades få fart på de flesta. Jag är övertygad om att vi återkommer nästa år när det är dags för fest igen!! Kram och tack! - Carina med hela Q-gruppengänget
// DJ Jocke Ljungberg på företagsfest

Oscar, du var en strålande DJ. Tack för att du på ett snyggt sätt satt fart på mitt kalas.Hälsningar Andreas Mörck
// Dj Oscar Z på 40 årsfest

Tjena Jocke,
Jag vill bara tacka för en mycket lyckad kväll. Pricken över i:et med dig som dj blev helt enligt förväntningarna (och dom var högt ställda), superbra kväll med bra och varierande musik. Det betyder så mycket!! Tack Jocke för att du bidrog till denna minnesvärda dag!! Vänliga hälsningar Michael Nilsson
// DJ Jocke Ljungberg på 40-årsfest i villa/Vaxholm.

Hej Jocke!
Stort tack för att du bidrog med att göra vårt party till en oförglömlig upplevelse för våra gäster och oss. Det var många svettiga dansande och du fick mycket beröm.
Så stort tack igen! :-) Bästa hälsningar Lene och Rolf Bive
// DJ Jocke Ljungberg på "House Warming Party" på Restaurang Grodhavet

Hej Jocke!
Vill bara säga stort tack för i lördags! Du hjälpte oss verkligen att göra festen med din musik. Vi är supernöjda och många gäster sa detsamma. Du lyssnade verkligen in våra önskningar av musik. / Tack! Hälsningar Annette & Ola
//Dj Jocke Ljungberg på bröllopsfest, (brudpar i 35-40 årsåldern) på Frösundavik

Hej Jocke!
Tusen tack för din suveräna insats på vårt bröllop. Du hade rätt, vi fick det riktigt svettigt. Det var många av våra vänner som kom fram och sa att musiken var kanonbra. Kommer att helt klart att rekommendera dig till andra som planerar fester eller bröllop. Ha det gott, hoppas att vi får anledning att höras i framtiden :) Mvh Cilla & André //Dj Jocke Ljungberg på bröllopsfest, (brudpar i 35 årsåldern) på m/s Borglia

Hej Jocke!
Vill bara tacka för igår - alla gäster var super nöjda med musik mixen. Idag har jag ont i fötterna , lite trött men otroligt glad. Hoppas att båtresan gick bra och att du får en skön fortsättning på sommaren! - Anna Lundgren // DJ Jocke Ljungberg på 50 årsfest

Hej Fredrik!
Måste bara tacka igen för i lördags! Vi är otroligt nöjda med din spelning!! Du såg verkligen till att underhålla oss dansare oavsett musiksmak och ålder. Tack vare dig lyckades vi få till årets bästa party här ute på byn :-) Så nu vet vi vart vi ska ringa när det är dags nästa gång! Super nöjda är vi,Tack!! - Uffe & Carolin // DJ Fredrik A på 50 årsfest

Hej Oscar
Stort tack för ditt Dj:ande på vår fest. Du satte allt mitt i prick. Mot slutet exploderade dansen vilket var din förtjänst. Vi är jätteglada! / Hälsningar Stefan och Margareta, Råsunda - Dj Oscar Z på en marathonspelning i 6 timmar som började med mingel och blev ett dansparty mot slutet.

Hej Jocke!
Måste tacka för i lördags. Oj vilken härlig fest det blev! Även fast vi var ett litet sällskap så var dansgolvet aldrig tomt och det dansades som aldrig förr. Dagen efter var det många av gästerna som pratde om att du spelade så bra musik med bra blandning. Så glad att vi anlitade dig, stort TACK! Mvh Emilie & Daniel // Dj Jocke Ljungberg på bröllopsfest på Säby säteri

Tack för att du fixade draget på dangolvet! / Maria & Pierre - Bröllopsfest på Säby Säteri där DJ Oscar Z spelade.

Hej Jocke tack för att du spela super bra musik på min 50 års fest i lördags. Det var jätte många som tyckte att du var kanon bra och jag kan vara hålla med Med vänlig hälsning, Cristina Byström

Hej! Ville bara säga att det var succé igår, de dansade från 20.30-00.30 konstant, hon var super!!! // Trevlig helg Agneta på Trosa stadshotell - Dj Carro på företagsfest

Hej, … och tack för ett superbra gigg – är verkligen 100 % nöjd. Richard varierade musiken på ett bra sätt och byggde upp stämningen… han var verkligen lyhörd för de som var på golvet. (Jag var väl där nästan hela tiden..; ) Trodde inte att folk skulle vara kvar så länge, men musiken hjälper till att hålla festen igång… och den blev så lyckad! Så tack igen, och vi återkommer gärna. // Vänligen, Marita - Aprendere Skolor - Dj Richard L på företagsfest

Tjena Jocke! Så mycket beröm du fått av alla jag pratat med på ByggPartners fest ikväll. Jag har verkligen frågat runt och hört om vad som var bra respektive dåligt under kvällen, och samtliga har berömt Dj:en. GRATTIS, är det enda ord jag kan komma på. Tack så länge Tommy i festkomitte`n // Dj Jocke Ljungberg på företagsfest

Tack för ett riktigt bra jobb! Vi hade mycket trevligt! Hälsningar Oscar // DJ Jocke Ljungberg på bröllop, Oscar & Malin Carlsson på Säby Säteri.

Hej Jocke, Stort stort tack från mig och alla mina gäster för ditt spelande, har fått massor av positiva kommentar om dig o låtvalen och din förmåga att tydaoss dansare. // Många har messat om skavsår på fötterna, det var länge sedan i detta gäng! Tack & på återseende! /Anders - Dj Jocke Ljungberg på Anders Ågerns 50 årsfest i Vaxholm Blynäsgården

Hej Vi är jätte nöjda med spelningen på vårat bröllop! Fredrik var toppen! Bra musik som passade alla och det det blev en lyckad fest! Stort tack! Med vänlig hälsning Ella Petz // Dj Fredrik A på bröllopsfest

Hej, Vi vill tacka till vår Dj Pelle B. som spelade på vår bröllopsfest! Han spelade så otroligt bra och blandad musik och fick verkligen igång alla gästerna på dansgolvet! Flera av gästerna har verkligen berömt musiken och Dj´n för att han spelade så grym musik. Tack än en gång! Vi kommer aldrig glömma detta! Numera gifta paret Suzanne & Toni // DJ Pelle.B på bröllopsfest

Hej Jocke! Vill bara tacka för att du gjorde vår bröllopsfest till en oförglömlig kväll! Utan dig hade det inte blivit lika lyckat! Du höll dansgolvet packat från start till slut - alla åldrar - det var fantastiskt roligt! Vill absolut rekommendera dig till andra! Hälsningar från Jessica & Anders // DJ Jocke Ljungberg på bröllopsfest (brudpar i 30 årsåldern)

Hej! Tack så mycket för gårdagens djande! Alla var mycket nöjda och flera påpekade att det var en riktigt bra dj vi fått tag på! Link Arkitektur -Rebecka // DJ Jocke Ljungberg på företagsfest

Hej, det fungerade super bra igår. I stort sett fullt dansgolv i fyra timmar. Alla nöjda! Tack! Mariella // DJ Mike på bröllop

Hej! Vill bara framföra ett stort tack till Oscar som var dj på vår bröllopsfest på säby säteri. Otroligt trevligt och proffsigt bemötande, dessutom medverkade han i högsta grad till att festen blev så lyckad. Återigen varmt tack! Mira & Martin Zander // Bröllopsfest med Dj Oscar

Hej Jocke! Vill bara tacka för en superspelning. Alla var jättenöjda och du hade rätt, jag behövde inte skicka spellista. Du visste precis vad vi ville dansa till!Tusen tack! Hilsen Lena // DJ Jocke Ljungberg på 50 årsfest.

Hej Jocke!! Ville bara skicka dig ett stort TACK!!!! för i lördags.Du var superbra helt enkelt! Bra, rolig, blandad musik – alla gäster vi pratat med säger samma sak. Så behöver vi en DJ igen, så vet vi vart vi hör av oss Ha en härlig dag nu! Hälsningar Sandra & Robban // DJ Jocke Ljungberg på bröllop (brudparet i 30 årsåldern)

Hej Oscar, Har precis kommit tillbaka från en lång och välförtjänt bröllopsresa och vi vill jättegärna tacka dig för en grym spelning på vår bröllopsfest på Säby Säteri! Fick ingen chans till det på själva festkvällen så härmed; stort tack! Alla sa att du spelade kanon och som du såg så var det röj på dansgolvet hela kvällen så bra gjort! Kommer absolut rekommendera dig till folk vi känner som vill ha en bra DJ! Ha det bra! Med vänlig hälsning, Anna och Casper // Dj Oscar Z på Bröllop

Hej,
Jag vill bara förstärka vårt snabba avsked i lördags kväll/natt. Världsklass. Perfekt mix och great balls of fire. Lev väl.
Mvh Fredrik // DJ Jocke Ljungberg på Wermdö Golf

Hej!
Jag vill framföra stort TACK för en toppenkväll. Du lyfte festen flera nivåer och det blev mycket lyckat. Jag har fått massor med beröm om den “bra-iga DJ´n”. Många ville vara på dansgolvet och blev kvar – precis som jag hade hoppats. Festen blev jättelycka och blir något för mig att minnas – mycket pga din insats.Mvh Dag // DJ Jonake på 50 årsfest i villa.

Hej Jocke
Återigen_tack för ett fantastiskt ös. Även dagen efter var kamraterna glada och skickade mejl som hyllade arrangemanget som helhet och "plattvändaren" i synnerhet. Personligen noterar jag särskilt på pluskontot att det kom en Bon Jovi! Vänliga hälsningar Ewa K – Läkartidningen // Jocke Ljungberg på företagsevent

Hej!
Vill bara rikta ett stort varmt tack till Oscar Z som jobbade på vårt bröllop på Edsbergs Slott.// Oscar, du gjorde vår bröllopsfest fantastisk. Flexibel och jätteduktig! Proffsigt! Tusen tusen tack! // Tack till er alla inblandade för bra kundbemötande, vi är supernöjda! Catharina och David! // DJ Oscar Z på bröllop

Hej Jocke
Vill på detta sätt tacka för väl genomfört uppdrag på Öhlins Racing. Alla är super nöjda idag. Bra mix …! // Hoppas vi får samarbeta vid fler tillfällen i framtiden. Stefan & festkommitén // Dj Jocke Ljungberg på företagsfest

Joachim!
Tack för super bra musik under vår bröllopsfest i lördags! Alla öser lovord över festen och musiken – tack! Camilla Waxin // Dj Jocke Ljungberg på bröllop

Hej, Vi var jätte nöjda med musiken. / Blandningen på musik var perfekt och det kändes rätt att ha anlitat ett riktigt proffs. De som kände igen Jocke blev (mest på rösten) blev impade att jag hade lyckats ragga upp honom./ Våra gäster har gett hela festen 6 tårtor av 6 möjliga. Mvh Eva Westerbom // Dj Jocke Ljungberg på bröllopsfest

Jonake spelade grymt bra, dvs det var FULLT på dansgolvet hela tiden. Vi kommer absolut höra av oss igen. Proffsigt hela vägen. Bästa hälsningar Catrine // Dj Jonake på 40 årsfest

Det var länge sen vi hade så kul! Allt funkade perfekt och DJ Jack var otroligt proffsig och dessutom supertrevlig. Det var fullt ös på dansgolvet HELA kvällen! Vi har fått otroligt mycket positivt beröm för vår DJ och återkommer absolut nästa gång det är dags för fest. Tusen tack för proffsig service och för vår fantastiska Jack. Malin Nilsson, Rönninge // Dj Jack på fest med tema Party/Disco

Vi blev mycket nöjda och tyckte att han anpassade allt till våra önskemål på bästa möjliga sätt. Vi skulle inte tveka på att boka via er igen vid nästa festtillfälle. Lorena, Flexpay AB // Dj Oscar Z på företagsfest

Vi var mycket nöjda med spelningen som kändes uppskattad av studenterna. Oscar spelade en bra blandning av musik som gav den rätta stämningen. Jag behåller era kontaktuppgifter och hoppas att vi kan arbeta tillsammans i framtiden. Mvh Malin Sandell Advokatfirma DLA Nordic KB // Dj Oscar innan filmvisning

Hej Jocke,
Stort tack för en kanonkväll, mycket bra var du och gästerna och vi var topp nöjda. Mvh Maria Andersin // Dj Jocke Ljungberg på 50 årsfest

Hej Jocke,
Raz var helt fenomenal. Väldigt många gäster sa; vad kul med äntligen en fest med bra musik! // Det var ju så otroligt cool miljö med glasdansgolv på poolen. Och 220 party o dansglada gäster. Ha det så bra! Hjärtliga hälsningar
Moments by Malin Muhr AB // Dj Rasmus RAZ på 50 årsfest.

Hej!
Vi hade en toppen fest i lördags och musiken var en succé. Tacka för en jättefin insats och för ett mycket trevligt och glatt bemötande. Hälsningar från Sophie Lindh // HyrDj.se på 40 årsfest.

Hej Oscar,
vill tacka för en KANONINSATS//. Du såg ju resultaten själv, grymt drag hela kvällen och ett tag trodde jag att logen skulle falla i bitar //, VÄRLDSKLASS! Om (när!) jag behöver en DJ igen så vet jag vart man får tag på de bästa, tack så VÄLDIGT mycket! Vi hörs igen! Mvh Johan // Dj Oscar Z på Bröllopsfest

Hej Jocke,
Tack för hjälpen med super DJ i fredags. Allt funkade jätte bra med Oscar. Hälsa honom så mycket från oss. Hälsningar, Mariella och Magnus - Dj Oscar Z på 40 årsfest

Hej Jocke ,
Tack för en fantastisk kväll, det blev så lyckat och du var så bra. Vi har fått enorm respons, sms och telefonsamtal har strömmat in och många framhåller hur bra du var. Musiken är ju superviktig en kväll som den, // Visselpipan var toppen! Tack så hemskt mycket !! Mvh Katarina Wiggman // Dj Jocke Ljungberg på 50 årsfest

Hej,
Vilken dröm-dj. Oskar var precis så bra som vi önskade. Om inte ännu bättre! Så uppstyrt och bra. Vi är överväldigade.
Tusen tusen tack, Ellen RBK // Dj Oscar Z på företagsfest

Hej! Vi är fantastiskt nöjda med DJ Jack, han höll golvet fullt hela natten och balanserade väldigt bra musiken så att den passade alla åldrarna på bröllopet! Jag kan verkligen rekommendera honom om man vill ha bra party! Hälsningar Teresa - Dj Jack på Bröllopsfest

Hej!
DJ Jonake förgyllde min 40-årsfest i lördags. Hon är trevlig och proffsig och det var drag på dansgolvet från början till slut. Jag hade bestämt mig tidigt för att hyra in en DJ eftersom jag älskar att dansa och eftersom bra musik är så himla viktigt för att höja stämningen på en fest. Det var inte gratis, men det var värt varenda krona. Så vitt jag vet är det minst en av gästerna som gärna vill ha henne på sitt 40-årskalas. Med vänlig hälsning Erika Rosander // Dj Jonake på 40 årsfest

Hej,
Vi är mycket nöjda. Alltifrån början till slut fungerade toppen. Okomplicerat och klockrent kan man väl säga. Att all utrustning finns i ”paketet” underlättar naturligtvis och att alla praktiska detaljer sköttes utan inblandning av oss (förutom att se till att tillgängligheten till lokalen innan festen) kändes proffsigt och tryggt för oss. Musiken var bra och Oscar lirade alla tänkbara önskemål vilket uppskattades stort av gästerna. Jag kommer verkligen att kunna rekommendera Er för vänner och bekanta i framtiden.
Tack. Henrik // Dj Oscar Z spelade på Bröllopsfest

Hejsan!
Vi hade äran att ha Jonake som DJ på vår bröllopsfest. Hon var helt fantastisk. Vi tyckte det var toppen... Och gästerna också. Vi kommer verkligen att rekomendera er och anlita er nästa gång det bli fest. Hälsningar Jennie & Mats Larsson // Dj Jonake på Bröllop i "Stallet" Uppl Väsby.

Hejsan!
Vill bara tacka för en hellyckad kväll på Riddersvik gård, vi hade DJ Jonake på plats och alla var jättenöjda. Bra musik och ett proffsigt utförande, återkommer gärna igen om det blir fler fester. Tack, hälsningar Marianne Danielsson // Dj Jonake på Bröllopsfest

Hej, Enormt stort tack för din insats i lördags. Vilket tryck det var på dansgolvet. Alla pratade om vilken grymt bra DJ vi hade :-). En granne dansade så mycket så hon fick ont i fötterna. Hennes man tyckte hon skulle springa hem och byta skor. Fast hon ville inte missa en minut på dansgolvet, så hon lånade mina träskor i stället och fortsatte dansa. Hoppas vi får anlita dig nästa gång vi har sommarfest.

 Tack för ett riktigt bra jobb! Vi hade mycket trevligt! Hälsningar Oscar // DJ Jocke Ljungberg på bröllop, Oscar & Malin Carlsson på Säby Säteri.

 Tack för att du fixade draget på dangolvet! / Maria & Pierre - Bröllopsfest på Säby Säteri där DJ Oscar Z spelade.

Hej Jocke!
Stort tack för att du bidrog med att göra vårt party till en oförglömlig upplevelse för våra gäster och oss. Det var många svettiga dansande och du fick mycket beröm.
Så stort tack igen! :-) Bästa hälsningar Lene och Rolf Bive
// DJ Jocke Ljungberg på "House Warming Party" på Restaurang Grodhavet varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Hej!
Jag vill bara säga att vi var så otroligt nöjda med spelningen på vårt bröllop. Allt från första kontakt och även kontakter inför spelningen och mottagande har varit perfekt, det kunde inte bli bättre. Jag är otroligt imponerad av det engagemang ni lägger inför spelningar och hur pass lyhörda ni är. Första gången jag pratade med Richard L kändes det som om han var tankeläsare, han sade ju precis allt det där jag hade tänkt själv! Dessutom gjorde ju Richard att dansgolvet aldrig ville svalna, precis så som det ska vara!! Otroligt bra känsla för vad som gick hem och helt i min smak. Även gästerna har kommenterat i endast positiva ordalag. Tack för en oförglömlig kväll! Linda de Melenne Werner Jur kand // Bröllop med Dj Richard L

Hejsan!
Vår Studio54 fest blev superlyckad tack vare er! Oscar Z lyckades blanda musiken så att alla på företaget svettades timtal på dansgolvet. Det var länge sedan alla hade en sådan dansglädje. // Linda Fries-Åman - Dagens Industri AB

 

Tack för en fantastisk spelning med gamla och nya låtar när F&S Haninge hade 30-årsparty! // Karin Glanshed

Friskis & Svettis Haninge 30 år jubileum med DJ Jocke Ljungberg

Stort tack igen. Bästa sommarhälsningar Lina och Johan Skarborg // Dj Jocke Ljungberg sommarfest

Jocke, tack för en toppenkväll! Du är överlägset den bästa Dj vi nånsin bokat! Vilken förmåga att läsa oss! Vi är stumma av beundran. Vi trodde aldrig att vår bankchef skulle kunna släppa loss som hon gjorde. Vi återkommer när det är dags igen, det kan du lita på! Marianne M // Dj Jocke Ljungberg spelade på personalfest för stor bank.

Tack för en kanonkväll!
Vi som var där tyckte musiken var kanon och alla hade kul på dansgolvet. Det var verkligen uppskattat med en professionell dj! Ha’re fortsatt bra! Peter // Födelsedagsfest

Jonake!
Du var grym i lördags, vilket ös på dansgolvet. Kompisarna var lyriska över din insatts. Stort tack! Johnny o Tina // Födelsedagsfest med Dj Jonake 50+40 år.

Hej Jonake,
Jag och min Fru Ammi skulle vilja tacka dig för att du gjorde ett kanonjobb som DJ på våran Bröllopsfest! Alla var riktigt nöjda med låtarna som du spelade och du fick oss verkligen att svänga loss! MVH Mikael // Bröllop med Dj Jonake på Skälby Gård

Hej Jocke!
Tack för en helt fantastisk danskväll på Nordic Blue! Vilket röj på dansgolvet det blev! Din förtjänst! Du gjorde avslutningen på vårt bröllop till en toppenfinal! Många frågade var vi "fått tag i en så bra DJ". Du kommer säkert få fler förfrågningar för kommande fester. Vi fick verkligen det härligaste bröllop man kan tänka sig - en magisk vigsel nere vid vattnet, en underbar middag med en massa fina tal och sedan dans, dans, dans som vi älskar. Kunde inte bli bättre. Det här blir minnen vi kan leva av länge, länge. Tack för din hjälp! //Kramar från Charlotte och Pär - Bröllop med Dj Jocke Ljungberg

Hej Jocke,
Ville bara snabbt skriva och tacka för två toppen DJ's. Både Rickard L och Rickard S har fungerat alldeles utmärkt vid de bröllop som jag arrangerade. Toppenbra! Jag hör absolut av mig igen när det blir dags för nya bröllop och DJ efterfrågas.
// Hälsningar, Mariella Gink - WeddingPlanner Stockholm

Hej Jocke, tack!
Vilket bröllop det blev!!! Du fick alla att dansa från dom unga till dom gamla. Tror inte dansgolvet var tomt någon gång. Trots blandningen av svenskar, norrmän och chilienare så fick du bra mix på musiken. Tror även att några som mer eller mindre "aldrig" dansar var uppe på dansgolvet. Vi är mer än jättenöjda. // Från Pia och Jorge - Bröllop

Tack för en fantastisk kväll! Vi är super nöjda med musiken. Ha en bra sommar! // Tosse och Susanna - Bröllop där Rickard.S spelade

Hej Jocke!
Jag vill bara tacka för det kanonjobb du gjorde. Min födelsedagsfest blev precis så som jag hade önskat (förutom förkylningen :-). Alla uppskattade musiken och undrade var jag hade hittat dig. En del kände förstås igen din röst.Fantastiskt och SUPERBRA!!!
// Mvh, Veronica Persson - 40 årsfest

Hej Jocke!
Stort tack för en underbar discokväll med 70-och 80-talsnostalgi på min 50-årsfest ! Helt fantastiskt att se att nästan alla gästerna dansade hela tiden och nästan alla var kvar till sista dansen ! Jag uppskattar också dina kloka råd i planeringen av discokvällen ! Jag och mina gäster är jättenöjda ! /Anne-Lie Öberg

Hej Jocke,
Stort tack för en lyckad kväll i fredags. Bra musik och ett smidigt arrangemang. Skönt att ha någon så enkel och direkt att ha att göra med! Mvh /Malin - Företagsevent för Recipharm Biologics

Hej Jocke!
Vi vill tacka dig för den härliga musiken som du spelade på vårt bröllop på Park Inn hotell i Solna! Många av våra gäster har efteråt kommenterat och berömt musikvalet. Vi vill gärna anlita dig igen om tillfället ges! // Hjärtliga hälsningar från Lars och Yvonne Ekeling

Hej Jocke!
Stort TACK för när du spelade på min systers bröllop//. Det var en härlig kväll och alla var super imponerade av dig och musiken! Vi är alla jätte glada att du var med och gjorde denna stora kväll till en succé! Hoppas vi har möjlighet att anlita dig igen i framtiden. :) // Varma hälsningar, Annika Svenle - Bröllop

Hej Jocke!
Tack för att du gjorde vår kväll till en toppenkväll!! Vi är helnöjda! Björn var imponerad av ditt musikval. Han har alltid varit lite kritisk till musik på fester. Det han / vi råkat ut för på en del fester är att man har en DJ som bara står o stirrar på sin dataskärm och går maniskt efter den.// Vi och alla andra tyckte den musik du spelade var helt suverän! Helt rätt! Vi har pratat oss varma om dig och vi hoppas du får fler jobb som du kan ta själv eller delegera. Ett jättestort tack igen! Sköt om dig! // Elisabeth o Björn Torninger - 50 års fest

Jocke,
Vilken höjdar-DJ du är! Har ju hört dig på radion så jag visste att du var bra, men du överträffade ändå våra förväntningar. Musikblandingen var suverän och tack för att du var så lyhörd för våra önskemål. Vi och alla våra gäster är så nöjda! Lokalen var ju en utmaning som du klarade med finess. Din musik lyfte festen! Tack! // Tomas och Louise - 60 & 40 år fest

Vi vill tacka Rickard S för otroligt bra och varierande musik på vår bröllopsfest. Du fick oss alla att bli danssugna och släppa loss. En kanonkväll....... // Fredrik & Jeanette Skeviks Gård - Bröllop

Hej,
Ett stort tack for din suverana spelning pa vart brollop den 2a Augusti! Vi har precis kommit tillbaks fran brollopsresa och vannerna pratar fortfarande om hur bra festen blev. Musik var mitt I prick och dansgolvet var fullt. Nasta gang det blir fest I Stockholm vet jag vem jag ska ringa!
// Vanlig Halsning och stort tack, Marion Enander

Hej Jocke,
Vill bara tacka för kanonbra spelning på vårt bröllop i lördags. Även om det ju egentligen framför allt var Swängbergs förtjänst. Hela tiden bra låtar - kändes otroligt att det fanns favoriter så det räckte så länge. Gillade också de schyssta effekter som han la på ljudet ibland, gjorde att det hela kändes lite extra proffsigt och häftigt. Var flera gäster som berömde - "Vilken DJ!" "Var har ni hittat honom?" Tyckte det var en väldigt schysst touch också med det som spelades medan folk höll på att komma ner till dansgolv/bar från middagen - ljuseffekterna var på och de första sånglösa introtakterna till Hero (tror jag) hade loopats på ett utmärkt sätt. Vi hade bett om en bra start och detta gav i alla fall mig en jättebra känsla av "snart smäller det". Tack än en gång, och snälla vidarebefordra till Swängberg! Vi kommer definitivt rekommendera honom till alla som söker en DJ.
// Martin Syberg

Hej Oscar!
Vi vill bara tacka sa mycket for att du spelade sa bra musik pa Beatelund, vi ar verkligen supernojda!!! Det var ju drag hela tiden pa dansgolvet...Folk som inte brukar dansa sa mycket dansade, sa det ar ju ett valdigt gott betyg....Vi ar nu i Singapore pa vag till Borneo, det ska bli jattespannande. Som sagt, vi ar verkligen glada att vi tog dig som DJ!
//Katja & Joakim

Hej Jocke!
Tack för att du spelade på vår fest trots att det var påskafton! Det var toppen! Alla var jättenöjda med festen och tyckte det var jättebra musik! Ofta är det någon/några som micklar med CD skivor och det blir aldrig bra. Vi kommer att rekomendera dig varmt till de som behöver en DJ!
/ Vänliga hälsningar Ulla och Peter Öberg

Hej! Vi är verkligen överlyckliga att vi kom i kontakt med Er. Tidigare fester vi haft har musiken alltid varit det som gjort att folk tillslut tröttnat då nån ”lekt” DJ med våra CD-skivor. Våra vänner har hört av sig till oss och bett om Erat telefonnummer och öst beröm över musiken. Vi hör garanterat av oss igen! Tack för en fantastik kväll!” / Marianne & Pontus - 40-års & 50-årsfest

Hej Jocke, Vi är mer än nöjda. Vilken toppenkväll. Våra gäster och personalen var lyriska över festen, discot, maten och musiken..”/ ”vi är otroligt nöjda och vi blir hyllade av gästerna för en fantastisk kväll, du var delaktig till att det kunda ske. Så tack.”/ ”Hoppas vi får återkomma till dig om fler tillfällen kommer då vi behöver en ”disco-kung”. / Anna Spångberg - Starcom Sweden AB

Hej, DJ Carro gjorde verkligen vår fest komplett. När folk tackar för senast så har de i nästa andetag sagt-KanonDJ, favoriter hela kvällen. Det var drag på dansgolvet hela kvällen. Det är ett gott betyg, av en samling ”trötta 40 åringar”..” Jag ger er en 5:a i betyg!!” / Helena Sandström / 40-årsfest

Hej, Nu är vi tillbaka från en lång och skön semester. Vi har njutit av varje stund och kunnat drömma tillbaka om festen och bara le. Först och främst vill vi tacka Jocke för att han var med och gjorde vår bröllopsfest till en superkväll. Det var aldrig tomt på dansgolvet någon gång på hela kvällen! Vi har fått så mycket beröm från alla som hört av sig och tackat, alla har kommenterat den suveräna DJ:n, VÄRLDSKLASS!!! Jocke gjorde ett fantastiskt jobb och allt fungerade super. Vi märkte inte att han varit där och monterat allt under middagen trots att vi satt närmast. Vi har redan rekommenderat er till fler av våra kompisar. Än engång TACK för en superfest! Vi kommer aldrig att glömma den kvällen/natten." / Annika & Stefan Billing / Bröllop, Ulricsdal

HyrDj var utmärkt. Bra musik, ljud och ljus. Ngt ”ljus klang” men det kan även bero på lokalen. Mkt bra och proffsig och pålitlig service!” Peter. D / 40-årsfest

Toppenarrangemang av Hyr DJ på vårt bröllop! Rickard var fantastiskt hjälpsam för att få allt att stämma med musiken!” Joakim & Rebecka / Bröllop, Yxtaholm

Det var i stort sett fullt på dansgolvet, från att musiken gick igång, tills att den slutade....Det är gott betyg!! Vi är JÄTTENÖJDA!! Tack för att du/ni hjälpte till att göra Anders & Kjelles Surprisefest så lyckad! Åsså en så charmig DJ gör ju inte saken sämre!! =o) Toppbetyg!..” / Jessica & Carin / 2 x 40-årsfest

”..alla var jättenöjda med musiken och vi tycker att du gjorde ett fantastiskt jobb! Vi ser fram emot framtida samarbeten! Tack än en gång! Vänligen,”Marika - Stockholm Design Stop / Företagsevent

”..Jocke Ljungberg har superkoll! Den bästa DJ jag har anlitat både privat och företag.” Jörgen. L / 40-årsfest

Hej!!..lätt att komma i kontakt med och inget krångel vid uppsättning av ljud och ljus. Strålande DJ med en fantastisk blandning av musik som passade alla på festen.” / Susanne Sjökvist, Wedins Skor / Företagsevent

Hej, ..tack vare en proffsig dj var det fullt ös på dansgolvet hela kvällen. Mycket bra mix på musiken som passade de varierande åldrarna på festdeltagarna perfekt. Allt flöt mycket smidigt både före och efter, man kände sig trygg!”Jonas & Anna-Karin / Bröllop

Hej Jocke
Vi vill tacka dig för en fantastisk kväll med enormt bra musik!! Vi är så nöjda med kvällen och det är alla gäster också. Jag har nog aldrig varit med om så många svettiga och dansanta gäster ! Tack för en mycket proffsig insats!
Hälsningar Kicki & Boa 60-åringen” / Kicki Baehre / 60-årsfest

Hej Jocke Jag kan inte tacka dig nog för den succén som du hjälpte oss att få på vår bröllopsfest genom att fixa DJ Magnus. Alla dansade (även om grannarna gaddat ihop sig och såg till att jag var uppe så mycket som möjligt på golvet) och visst var såpbubblemaskinen kanon!”/ ”..som du kanske förstår så är vi mer än nöjda. Alla kollegor mfl som frågar hur bröllopet var får höra om er, så räkna med mer att göra framöver. :-)/” ”Skulle kunna sitta här och skriva flera rader om hur bra ni är och hur nöjda vi är, men det är dags för mig att lägga huvudet på kudden så jag orkar göra mitt jobb bra i morgon. Men jag tror du förstår att vi, liksom säkerligen alla era andra kunder, är mer än nöjda med HyrDJ.se. Varma hälsningar” / Marina & Denny Nordén / Bröllop

Om ni har 100% nöjdhetsgaranti så är vi nöjda till 110% och mer!!! Rickard var strålande, mycket professionell och fantastiskt trevlig.” Daniel. A med hustru / Bröllop

An exhilirating and unforgettable evening!! Right combo of 70's 80's Spanish and Indian music. Thank you for giving us and our international guests a walk through memory lane and beats to which our feet danced never tired dancing on...” / Ravi & Laia Banga /Bröllop

Tack Jocke för en toppenbra kväll, du fick upp alla från 18 till 76 år på golvet. Vi har bara fått toppenrespons från våra gäster. Du har en stor del i en oförglömlig ”90-års” fest! / Eva & Bengt Gustafsson / 40-års + 50-årsfest

Jocke, du gjorde ett fantastiskt bra jobb på våran bröllopsfest! Du fick verkligen alla, gamla som unga att stuffa loss på dansgolvet till lamporna tändes. Kvällen gick alldeles för fort! Vi kommer garanterat att rekommendera dig till våra vänner!” / Helene Carlsson & Martin Moberg

Hej och tack för en så bra spelning! Alla var så uppspelta och det var folk på dansgolvet hela tiden! Vi är verkligen supenöjda och kommer defenitivt att rekommendera er i framtiden!” / Hälsningar Cecilia. S med make

Tack Jocke för en riktig kanonspelning helt i vår smak med mycket nostalgi ifrån 70- och 80- talet. En kväll vi kommer bära med oss resten av våra liv. Vi hade utan problem kunnat dansa än i dag.” / Petra & Anders Lindgren/Bröllop

Hej!! Brudparet och ALLA andra vill tacka för en fantastisk spelning, vi dansade tills svetten rann längs ryggen och musikvalet kunde inte varit bättre. Tusen tack!!! Bästa hälsningar” / Anna & Bruno med vänner och familj

Hej Jocke! Vi är verkligen supernöjda med dagen, allt var helt perfekt. Eftersom vi gifte oss utomhus var vädret det största orosmolnet, men det och hela festen blev oerhört lyckat."/ "..vi är som sagt oerhört nöjda med allting. Tack ännu en gång” / Tobias & Lina

Hej Jocke! Du ”fixade” verkligen vår sommarfest med all din supermusik i lördags"/ ”..för alla våra underbara gäster som dansade hela natten på bryggan i Nantes! Så stort TACK!” / Thomas & Cilla

Tack Jocke för att du räddade våran bröllopsfest med så kort varsel. Tack Johan ”Svängberg” för att du gjorde festen till succé, vi dansade så vi skoskav. En fest vi sent kommer att glömma, tack ännu en gång.” / Chris & Marie

”Hej Jocke! Tack snälla för att du bidrog till riktig feststämning på vårt bröllop i lördags. Super bra musik som jag älskar. Tack åter igen!” / Pernilla & Rikard Wilson

”Hej Jocke! Tack för jättebra underhållning, vi hoppas att vi gör om det till nästa fest!” / Zouhaier Kedidi - Swedbank AB - Stockholm Nord

”Hej och tack för en bra kväll!! Jag var inte kvar hela tiden Richard spelade men alla har verkat nöjda och glada med kvällens musik. Vi kommer mer än gärna anlita er igen.” / Maria Sparre - ADECCO

”Tack för en kanonkväll..”/ ”Bortsett från att vi själva hade hur kul som helst, var det ett väldigt bra drag på dansgolvet hela kvällen - precis det man önskar sig på en bröllopsfest! Vi är med andra ord fantastiskt nöjda med din insats och kommer gladeligen att rekommendera dig till vänner som behöver en bra DJ!”Hälsningar Catherine och Martin Söderstjerna

”Hej Jocke!
Rickard gjorde en strålande insats. Redan vid uppmonteringen kom han med bra förslag med lampor vid entrén etc. Han fixade också en musiktävling utan att vi efterfrågat det vid beställningen. Gästerna tyckte det var bra musik hela kvällen och ville ha honom kvar till kl 3.00. Det kunde ha varit mer ”Saturday night feever”-tema men helheten var fantastisk. Vi använder er gärna igen.”
Maria o Micke Nord

”Bäste Jocke! Många av mina gäster har spontant framfört att valet av musik var fantastiskt bra och att dom gillade denna Din insats alldeles otroligt. Också jag fann Din insats vara helt underbar! Tack Jocke! Jag trodde nog att detta skulle bli bra, det blev en riktig höjdare!” Bästa hälsningar Lennart /70 års-fest

”Tack!”/ ”Med din hjälp lyckades vi få alla våra gäster upp på dansgolvet, trots att dom var ifrån alla hörn i världen (som Tyskland, Amerika, Jamaika, England, St. Kitts, Guam, Danmark, Sverige mm). Vi hade en alldeles underbar bröllops kväll och vet vem vi ska kontakta nästa gång vi bestämmer oss för att locka alla våra vänner till Sverige. Tack ännu en gång för ett minne för livet.”Camilla & Anthony


”Hej Jocke! Jag och min kära hustru vill framföra vårt varma tack för den fina avslutningen på vår bröllopsfest. Det var verkligen kul att se såväl gammal som ung, sjöofficer som ballerina, släkting som vän dansa så att golvet glödde och kavajerna flög av.” / Örlogskapten Per Edling

”Stort och varmt tack för att du gjorde min fest till ett superlyckat disco-dunkande dans och discoparty! Alla dansade pga att musiken var så himla bra och vilket drag på killarna som bjöd upp och tjejerna med för den delen! Bra blandning av ”gammalt och nytt” och framförallt är det många som berömt DJ:n för supercool musik och blandning. Otroligt proffsigt och jag tror aldrig jag varit på en fest där så många dansat hela tiden. Det var många damer dagen efter som hade ont i fötterna...men D var det värt... Jag kände mig inte alls som en 40-åring utan som en glad och sprallig 30-åring denna disconatt!!! Med vänlig hälsning” / Helene Larsson, Kapitalförvaltare


”Tack för ett fantastiskt jobb på vår fest i fredags! Din fantastiska blandning av musik och din positiva attityd gjorde vår fest till århundrandes händelse på vårt företag! Alla är otroligt nöjda och mäktigt imponerade! Vi kommer alla att rekommendera dig i framtiden!” / Annika Svenle, Travelocity Nordic

”Jocke, Alla tyckte du var kanon !!!! HELT SUVERÄN !!!!! Ha det jättebra!”Anette Tollerz - Swedbank City