hyrdj_mobilhuvud

FÖRETAGSEVENT

Vi ser till att ert företagsevent blir lyckat

HyrDJ.se hjälper till med ert företagsevent, firmafest eller er kick-off. Vi ordnar ljud och ljustekniken till tal och dans. Hos oss hittar du discjockeyn som klarar jobbet när resultatet är viktigt. Det har vi bevisat i många år, se vad tidigare kunder tycker. Vi lovar optimal trivsel med bra musik och snygg belysning anpassat efter era behov.  Vi har lokala DJs för event i Stockholm, Strängnäs och Gotland men är självklart flyttbara vid behov.

När ni kontaktar oss blir ni alltid personligt och vänligt bemötta, och vi ger alltid allt för att ni ska få den perfekta DJ:n, musiken och upplevelsen.

Önskar Ni få en offert från oss? Ring oss gärna idag eller fyll i detta formulär

Hej Jocke,
Tack för ett trevligt evenemang! Vi har fått positiv feedback på musiken, bra blandning av låtar/genre. Hade en del kollegor som inte riktigt ville gå hem. Hoppas det inte kändes allt för påfrestande med kollegor som ville fortsätta festen. 
Stort tack igen! Mvh Patrik  

Scania 

I går hade vi en magiskt bra invigning av SAS nya direktlinje till Miami!  Stämningen var på topp / Resenärerna och vår flygplatsledning rockade loss tillsammans med SAS Crew i Gate loungen. Allt klaffade på minuten och SAS egna ord ”Bästa invigningen ever” är ett gott betyg till alla oss!
Roger Malmgren, Swedavia

..ett extra tack till er DJ för en helt fantastisk kväll. Låtvalet och timingen i musiken var bland den bästa jag hört, och alla som jag talat med sade att dom dansade mycket mer än dom brukar. Tack för att ni gjorde vårt event något som vi kommer att minnas länge.  // Robert Stël von Holstein, 
Hewlett Packard Enterprise

Hej Jocke! Jag vill bara skicka ett stort tack till dig för i tisdags! Vilket drag det blev och folk var verkligen festsugna (trots att det var tisdag)! / Jag har fått så många kommentarer om att du var så himla bra och spelade helt klockren musik under kvällen. / Vi var som sagt supernöjda!
 //Emma Kjellgren
Coop Sverige

Företagsfest

HyrDJ.se ser till att ni får en riktigt kul kväll då ni skall festa loss på jobbet. En kul prestigelös mix som ser till att alla på jobbet får en kul kväll. 

Almedalen 2020

Behöver ni en loungemix i bakgrunden och en tilltalande ljussättning till er seminarie? Eller kanske DJ, ljud, ljus, miljöljus till mindre event? LÄS MER 

Loungemix

När ni vill ha en cool loungemix i bak-grunden och en snygg ljussättning till kundeventet eller fördrinken så hjälper HyrDj.se till.   

Sommarfest

När det är dags för sommarens fest på företaget hjälper vi till med ljud, snyggt ljus och en härlig sommarmix så sommarfesten blir succé. 

Gala awards

Vi hjälper er så att galatillställning med prisutdelning och talare blir som ni önskar. Med snygg ljussättning och bra ljud så lyfter ert event rejält. 

Invigning

Vi hjälper er med en snygg musikmix vid invigningar. Kanske skall några tal hållas? Med bra ljud och snyggt ljus med ledljuseffekter.  

Konferens

Dags för den mindre konferensen? Vi ordnar vi ljudet och ljuset till scenen och om så önskas även ljud till middag och dansen på kvällen. 

Scenteknik

Har ni hyrt in underhållning så som stand-up eller liknande? Vi hjälper er med teknik, ljud och ljus så att underhållaren får bästa förutsättningar.  

Julfest

HyrDJ.se hjälper er med julfesten. Med julklassikerna till fördrinken och till dans-golvet, allt från de senaste till gårdagens favvisar.

Några företag och myndigheheter som anlitat oss: